DEvuurwerkhandel is weer klaar voor de Vuurwerkgekte!

Back to Blog
DEvuurwerkhandel, Schutten Vuurwerk

Deel dit bericht

DEvuurwerkhandel is weer klaar voor de Vuurwerkgekte!

Bij Schutten Vuurwerk, oftewel DEvuurwerkhandel.nl, is de Vuurwerkverkoop weer van start gegaan! De verhuizing van vorig jaar naar de Textielstraat 4 was een ongekend succes. Het vuurwerkteam van DEvuurwerkhandel.nl heeft dan ook het volle vertrouwen in het tweede jaar op de nieuwe locatie.   

Bij de vuurwerkshop aan de Textielstraat 4 in Haaksbergen is de voorverkoop begin december van start gegaan. Het vaste vuurwerkteam heeft ook dit jaar met grote zorg het assortiment samengesteld om aan alle wensen van de vuurwerkfans te voldoen. Dit jaar vallen de uitgiftedagen op 28, 29 en 31 december. Aangezien 30 december op een zondag valt is het helaas landelijk niet toegestaan om vuurwerk uit te leveren. Wel is het mogelijk om bij DEvuurwerkhandel.nl vuurwerk te bestellen, waarna het bestelde vuurwerk op maandag 31 december afgehaald kan worden. TIP: kopen en reserveren in de voorverkoop tot en met 27 december 2018 levert vele voordelen op, zie webshop! 

DEvuurwerkhandel.nl onderscheidt zich jaarlijks. “Ook dit jaar zijn wij exclusieve dealer van Zena Vuurwerk en Rubro Fireworks”. Naast deze leveranciers bevat het assortiment ook cakes, cakeboxen en compoundbakken van Vuurwerktotaal en Lesli vuurwerk. De combinatie van deze leveranciers is uniek te noemen en zorgt er voor dat vuurwerkfans van ver buiten Twente de vuurwerkshop in Haaksbergen weten te vinden. Door het beste van diverse leveranciers te combineren is DEvuurwerkhandel.nl de vuurwerkrevolutie van Oost-Nederland. De combideals waarbij de beste boxen van diverse leveranciers gecombineerd worden zijn ieder jaar weer ongekend populair. Het enthousiaste vuurwerkteam vertelt, “Hierdoor ontstaat er een enorm aanbod voor jong en oud!’’

Ook dit jaar zijn vuurpijlen volop verkrijgbaar!

Wie het nieuws rondom vuurwerk de afgelopen tijd heeft gevolgd, weet wellicht dat de verkoop van vuurpijlen geen zekerheid was. Bij de verkoop van vuurpijlen is de lanceerstandaard sinds dit jaar verplicht. In eerste instantie werden alle standaarden afgekeurd, maar gelukkig was DEvuurwerkhandel.nl in staat om snel te schakelen en een standaard te ontwikkelen die wel aan de voorschriften voldoet. Dus ook dit jaar zijn vuurpijlen volop verkrijgbaar bij DEvuurwerkhandel.nl. Bij elk pakket die een vuurpijl bevat, krijgt de klant een gratis lanceerstandaard.

De uitgiftedagen zijn dit jaar op 28, 29 en 31 december 2018. Mocht je niet kunnen wachten en wil je profiteren van de vele scherp geprijsde artikelen en het gratis vuurwerk? Dan kun je terecht op onze webshop of loop binnen bij de winkel in Haaksbergen op het industrieterrein Stepelo, waar je op grote beeldschermen, twee touchscreens en de compleet ingerichte etalages het vuurwerkassortiment van dit jaar kunt bewonderen. Hierdoor weet je precies wat je besteld. De bestelling kun je afhalen op een zelfgekozen moment op één van de uitgiftedagen. Tevens is het gehele assortiment met prijzen, productfilmpjes, informatie en openingstijden te vinden op onze webshop: www.DEvuurwerkhandel.nl. Voor kwalitatief goed en professioneel zwaar vuurwerk, dat ook in vuurwerkshows gebruikt wordt, ben je bij DEvuurwerkhandel.nl van Schutten op het industrieterrein Stepelo in Haaksbergen aan het juiste adres . De verlichte pui met groot scherm waar vuurwerk op geprojecteerd wordt is daar dan ook niet te missen! Het vuurwerkteam van DEvuurwerkhandel.nl hoopt de vele klanten ook dit jaar weer te verwelkomen en wenst iedereen alvast een goed uiteinde en een knallend begin!

Back to Blog