Bezoek DEvuurwerkhandel tijdens de Open Bedrijvendag: Stepelo De Greune.

Back to Blog
Vuurwerkteam DEvuurwerkhandel Haaksbergen

Deel dit bericht

Bezoek DEvuurwerkhandel tijdens de Open Bedrijvendag: Stepelo De Greune.

Bezoek DEvuurwerkhandel tijdens de Open Bedrijvendag: Stepelo De Greune.

HAAKSBERGEN – Altijd al eens willen weten hoe vuurwerk gemaakt wordt? Waar dit gemaakt wordt en hoe nou die kleuren en knallen tot stand komen? Dit laat DEvuurwerkhandel u zien op grote schermen. Tevens is dit een unieke kans om een exclusief kijkje te krijgen achter de schermen van DEvuurwerkhandel en Techmag Haaksbergen!

DEvuurwerkhandel Haaksbergen, Textielstraat 4

DEvuurwerkhandel opent dit jaar, sinds de verhuizing naar de Textielstraat 4,  voor de tweede maal haar deuren van de nieuwe vuurwerkshop. De voorbereidingen van DEvuurwerkhandel zijn in volle gang. De nieuwe website is al wel live: www.vuurwerkstaffel.nl. Vuurwerkstaffel is een onderdeel van DEvuurwerkhandel, waar de vuurwerkfans de mogelijkheid krijgen om extra vroeg en tegen extreme korting vuurwerk te bestellen. Vanaf eind november start de reguliere vuurwerkvoorverkoop van DEvuurwerkhandel. Vanaf dan kunnen klanten in de winkel of online op www.devuurwerkhandel.nl vuurwerk bestellen. Tijdens de voorverkoop profiteren klanten van extra korting en gratis vuurwerk bij hun bestelling. Alles weten over vuurwerk? Breng tijdens de Open Bedrijvendag een bezoek aan DEvuurwerkhandel!

Open bedrijvendag Greune Stepelo

Naast alle vuurwerkactiviteiten zijn er ook tal van activiteiten met betrekking tot de reguliere handel. Zo kunnen bezoekers zien hoe Techmag Haaksbergen reparaties en NEN-keuringen uitvoert aan gereedschappen en machines. Bezoekers zien hoe de monteur keuringen en reparaties uitvoert en krijgen te horen waarom het van groot belang is om NEN-keuringen uit te laten voeren. Daarnaast adviseren de medewerkers van Techmag u graag bij allerlei vragen over bijvoorbeeld: het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW), Hang- en Sluitwerk, Gereedschap, Machines, Bouwproducten, EPDM en overige. Ook biedt Techmag tijdens de Open Bedrijvendag een exclusieve sleutelactie! Voor slechts 2 euro wordt uw sleutel gedupliceerd. Dit geldt voor alle reguliere sleutels, met uitzondering van autosleutels, gecertificeerde sleutels en stiftsleutels. DEvuurwerkhandel en Techmag verwelkomt u graag tijdens de Open Bedrijvendag op 6 oktober!

Back to Blog