Klantenservice

Klantenservice

Welkom op onze klantenservice-pagina. Hier kun je antwoord krijgen op al je vragen over onze webshop. Mocht je er toch niet uit komen, kijk dan onder het kopje Stel een vraag!

Betalen

Je kunt bij DEvuurwerkhandel.nl veilig en snel via jouw eigen bank betalen via iDEAL. Betalen met iDEAL is gemakkelijk. Je betaalt in je eigen vertrouwde omgeving van jouw bank.

Zie betaalmethoden

Bestellen

Bestellen bij DEvuurwerkhandel.nl is gemakkelijk. Je kunt een gratis account aanmaken om je bestelling sneller te laten verlopen. Vervolgens kun je afrekenen in slechts 3 stappen.

Zie informatie over bestellen

Bestelstatus

Je bestelling kun je gemakkelijk traceren door in je account je bestelstatus te bekijken. Log in op je account om je bestellingen te weergeven en de status hiervan te bekijken.

Vuurwerk Afhalen!

Zodra je je bestelling hebt geplaatst is het afwachten totdat het 28, 30 of 31 december is. Voor het afhalen van je vuurwerk neem je een afdruk van je bestelbevestiging mee. Wij versturen het bestelde vuurwerk NIET op naar je adres. Afhalen is wettelijk verplicht.

Meer informatie over het afhalen van je vuurwerk

Overige informatie

De Vuurwerkhandel.nl is gevestigd in Haaksbergen, Nederland. Al onze (bedrijfs)gegevens staan op deze pagina. Handig om te weten met wie je zaken doet.

Gratis vuurwerk
Tijdens onze voorverkoop (t/m 27 december 18:00 uur) krijg je GRATIS vuurwerk bij je bestelling.

Veilig vuurwerk afsteken

Het veilig afsteken van je vuurwerk heb je letterlijk zelf in de hand. Zorg ervoor dat je niemand in je omgeving lastigvalt en speel niet met vuurwerk. Lees de tips van vuurwerktips.nl goed door!

Stel je vraag!

Heb je een vraag of klacht die onze klantenservice niet kan beantwoorden?
Je kunt ons e-mailen of bellen. Of hier klikken voor uitgebreide contactgegevens.